(Android/iOS) Primitive Brothers : Endless Evolution daha fazla kristal kesmek
Feb 10, 2022 22:04:17 GMT 1
Post by dacalmajarca on Feb 10, 2022 22:04:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kristal kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
İndirip bir deneyeyim dedim. Yüklemeyi bitirdikten sonra uygulamayı açmaya gittim ve geliştiricilerin üretim ekranında kapanmaya zorluyor. Hemen Kaldır. Oyununuz mevcut en iyi telefonları desteklemiyorsa, Google Play Store'da olmamalıdır. Samsung S20 Ultra 5G'de çalışıyor. Oyununuzu güncelleyin, puanımı güncelleyebilirim. ***ANDROID 11'İNİZ VARSA KURMAYIN***
Bu oyun oldukça zevkli, bu oyunda hiçbir şey satın almayacağım, çünkü hiç param yok, bu oyunu seviyorum, gerçekten eğlenceli.
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulacijske igre lxw
Eğlenceli görünüyordu, ancak oyun "Kimlik doğrulama sunucusuna bağlanıyor(2)" konusunda takılı kaldı. Oyunu yeniden başlatmayı ve yeniden başlatmayı denedim, benim için çalışmıyor. Galaxy s9+
Çok fazla zorunlu reklam. Gönüllü olarak reklam izlemeyi umursamıyorum, ancak oyun size birdenbire reklam gösteriyor (hiçbir şey tarafından tetiklenmiyor), ardından reklam sizi Playstore'a götürüyor. Benim gibi yavaş bir telefonunuz varsa oyunu kapatacağını bilirsiniz. Oyun ayrıca çok fazla izin ister (mikrofon erişimi gibi), ayrıca cihazınızda yüklü olan diğer uygulamaları da kontrol eder.
Bu oyunu seviyorum çünkü savaşabildik
Kullanmamış olmama rağmen Lucky Patcher'ı yüklediğim için çalışmayacak. Gereksiz yere engellenen erişim için bir yıldız.
Gerçekten boş bir oyun değil. Sizin için tıklamasını sağlamak için ödeme yapmanız gerekir, aksi takdirde her zaman tıklarsınız. Ayrıca çok tekrar ediyor. Oyunla ilgili tek iyi şey, bol miktarda oyun içi para birimi sağlamalarıdır. Ama çoğunlukla tavsiye etmem.
Kazanmak için ödeme yapmadığınız sürece süper yavaş, ancak bir mobil uygulama için bekleniyor. Fena değil, ama yapacak işlerin çabucak tükeniyor.
Akılsız eğlence için iyi
Fikri gerçekten sevsem de, oyunu sevsem de, benim için çabuk sıkıcı oldu. Çünkü iki haritayı tamamladıktan sonra ilerleme gerçekten yavaşlıyor. VIP4 veya 5 almak için yeterli parayı harcadıktan sonra bile.
Eğlenirse eğlenceli ve kolay
Eğlenceli oyun beni bir reyting konusunda yalnız bırakmadı
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulare vucs
Saflık eğlenceli oyun, grafikler en iyisi değil ama yine de eğlenceli
al amk
Oyunun bu kadar eğlenceli olmasını beklemiyordum. Temel bir yükseltme donanımı var, daha güçlü bir oyun stili elde edin ama aynı zamanda çok fazla mizah ve çoğu şansa bağlı. Genel olarak, sizi daha güçlü olmanın en iyi yoluna yönlendirebilecek yardımcı bir topluluğa sahiptir. Sohbetin bir kısmı biraz zehirlidir, ancak aşırı derecede ağır yönetilen bir sistemden daha iyidir. Reklamları sevmediğim için biraz para harcadım ama sizin çok fazla harcamanıza gerek yok.
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü. Her yüklediğimde oynayamıyorum, beni dışarı atıyor.
Çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı ama bazı eklentiler var o yüzden düşüş var.
Eğer bu oyunu hala oynamayı bıraktın. Çok şey kaçırıyorsunuz...
Bir süre önce güncellemede olması gereken yoldaş zırhını, seferini ve loncasını alabilir miyiz?
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Utrka zbq
Bu sadece iyi bir oyun çünkü size mücevherleri çok kolay veriyor
100000000000000000000000/10 BÜYÜK İŞİ GERÇEKTEN SEVİYORUM! istersen yorum yap
Oynadığınız en eğlenceli mobil oyunlardan birini aşağı indirin
Neredeyse tam aradığım şey. Birçok ekleme olmadan bir oyun! Eklenti mi kullanacaksın yoksa para mı vereceksin diye soruyorlar ama ben bir günde 56. etaba girdim!
Bugün itibariyle oyun, epilepsi hastasını öldürecek kadar titreyen ve oyunu çökerten bir reklam yüklüyor. Rastgele dinlenen reklamlar olmasaydı 3 yıldız, 4 alırdı
Bu iyi bir oyun ama geyik zırhına ulaştıktan sonra kuzgun teçhizatı ve tuurent gibi sonraki eşyaları almak çok zor ve bir kez seviye 1000 careter ve tuurent'i ve evi geçtikten sonra pahalıya ve canavarlara dönüşüyor ikinci içerikte çok zor
Bundan daha erkeksi boş bir oyun bulamazsın. Leonidas'ın bir T-Rex'in kemikleriyle kaplı Vegeta ile birleştiğini ve 100 metre boyundaki canavarları ölümüne öldürdüğünü hayal edin. Bu oyun bu. Kelimenin tam anlamıyla. Keşke ekran görüntüsü koysaydın.
İyi bir musluk oyunu, oyunda hala yeni. 3star nedenleri: 1. Oyunda her 15-30 dakikada bir çökmeye devam ediyor. 2. Yükleme/bekleme süresi uzun. 3. Reklamlar çok yardımcı olur, ancak yüklenmesi zaman alır ve bazen reklamlar izledikten sonra bile ödüller verilmez. Umarım bu geliştiricilere yardımcı olur.,.
ouu
Oyunu seviyorum ama geliştiricinin zamanlanmış patron dövüşlerini kaldırmasını istiyorum
Güleel
Temel olarak, LP'niz veya bir otomatik tıklamanız varsa, onu oynayamazsınız. Bu çok aptalca çünkü LP'yi ve hatta otomatik tıklayıcıları düzeltmenin yolları var, bu yüzden geliştiriciler oyununuzu oynamak istiyorum ama bana izin vermiyorsunuz.
Neden ppl ilk 5 saniyede oyunları derecelendirmek istiyor, şu an için kesinlikle iyi ama bir hafta sonra nasıl olacak idk
Doz başlamaz, proxy aracı hakkında bir şeyler söylüyor. Öncelikle telefonuma yüklediklerim sizi ilgilendirmez. İkincisi, kurulu böyle bir aracım yok. Casus yazılım için google'a bildirildi.
Arsa, üstesinden gelinmesi gereken gereksiz karakter savaşlarıyla yavaşlıyor.
Oyun güzel ama bence oyun dinozorları evcilleştirmeli ama bu sadece benim fikrim
çok eğlenceli bir oyun tavsiye ederim
Nette en kötü sohbet. Ayrıca oyun programlama, yaptığınız dokunuşların yarısını kaydetmez. Ayrıca thor yeteneği zamanın %75'inde çalışmıyor. PC'ye hitap etmek için oradaki tüm sunucular gibi davranıyor. Telefon varsa, bunun için yapılanlar çalışmıyor.
oyun güzel
Kancalı... %5 ve %3 topları emer. Otoyol soygunu..bunun dışında .iyi .eskiden 5 yıldızdı
Oynanamaz. Hatta oynayabiliyor b4 çöküyor.
Vakit geçirmek için oynaması eğlenceli bir oyun ama beş yıldız özür dileyecek kadar oynamadım.
Düşük seviye oyun harika. Daha yüksek aşamalara ulaştığınızda, herhangi bir şeyi yükseltme ihtimaliniz gerçekten düşüktür, ihtimaller sizin lehinize görünse bile, bu daha çok onların lehinedir. Yükseltmek için hiçbir şey için binlerce mücevher harcamanız çok sinir bozucu ve hatta %65 başarı oranına sahip olduğunuzda aksesuarları arka arkaya 6 kez frenlediğinizde daha da fazla.