Post by dacalmajarca on Feb 10, 2022 22:10:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Тази игра е забавна и пристрастяваща, но е ЗА ПЕЧЕЛЕНИЕ!!!! Имах много акаунти, за да се опитам да започна отначало и всички те се озоваха в кошчето или защото ми свършат консумативи, или просто съм твърде под ниво и под механизиран pvp. Също така срещнах грешка, която ви спира напълно да влезете в играта! Ето защо направих нови акаунти. Аз също не съм бил умен, купих много оферти на страхотна стойност и загубих около $50 за нищо, след като загубих акаунта си!
Мн. Бъгове
Само пари искат алчни руски коври
Играта е сензационна. Голямо разнообразие от оръжия и карти. Роботите и графиката са наистина добри.
Беше забавно, докато стигнах до 3k точки за ранг..... да се сблъскам с толкова много хора и кланове, които деранкират/танкват, защото им липсва умението да останат в шампионската лига.....пълни максимални хангари, 5 хангара и на върха всички от 10k+ победи.... чистото количество сребро, което са имали .......моля, разгледайте отчетите по-бързо и ги вземете по-сериозно. Въведете система за забрана за танкери
Това е добра игра, но понякога има чувството, че шансовете са много подредени срещу вас, ако имаше начин да я направя малко по-справедлива, с удоволствие бих я оценил с 5 звезди
Играта е забавна, на ниво 21, когато отключите титан, е още по-добре. Но реалистично тази игра е силно небалансирана, всичко може да се купи, това е 100% p2 печалба и без p2win вашият гринд ще бъде бавен и почти без причина, тъй като оръжията/ботовете, които не са p2win, дори не са сравними с това, което можете да p2p
Играта не кореспондира с рекламата. очаквах повече :/
Плащайте за победа И изостава, тъй като флипът обикновено не би изоставал сега, не може дори да флиппин да породи моя бот или да се зареди в мач, ако го направи. Изхвърля ме след около 2 минути.
Грозна измамна игра. Нищо освен пълно с реклами, базирано на микротранзакции грабване на пари. Всичко е създадено, за да ви накара да плащате пари или да гледате реклама. Това е досадно, алчно и можете да намерите подобна игра в двадесет и толкова други приложения. Вашите бизнес практики са срамни и никога няма да подкрепя нито един създател, който вземе спонсорството ви от ниво боклук. Направихте играта практически невъзможна за игра за всеки, който не иска да купува злато и платина или да инвестира 300 дни в реално време в работилницата за един артикул.
Постоянни бонус грешки. Забавна игра, ужасна поддръжка на клиенти. Просто получавате компютърно генериран отговор. Те знаят, че те ограбва, но не правят нищо, за да поправят ситуацията. ОГРОМНА ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ!!!!!
Платете за игра. По-ниските нива са добре, но горните нива е почти невъзможно да се спечелят. Можете да направите бот. За направата на ботовете са необходими 10 000 части. Можете да направите 10 части на цена от 290 000 сребро и 24 часа. Така че 1000 дни и 29 000 000 сребро, за да се направи бот. За да го получите по-рано, трябва да закупите части, злато, ботове и т.н... Внимавайте и не им позволявайте да ви засрамят да купувате неща за $100 или $1000, за да можете да спечелите.
Това е забавна игра в началото, ако не сте били с нея от дълго време. Новите играчи, които идват, ще се справят добре в началото, но не твърде далеч, трябва да започнете да пускате сериозни пари, за да се борите дори с повечето ботове на бойното поле. Похарчих голяма част, но все още не мога да се задържа с ботовете, срещу които съм изправен. Системата за баланс е изключена само за да се опита да ви накара да похарчите повече... Скъпите енергийни оръжия унищожават най-добрите ми ботове буквално за секунди... Така че е забавно за известно време
Забавна игра, но определено предимства за закупуване на неща. Ако играете безплатно, ще загубите много мачове
Много е забавно, докато стигнете до високата сребърна лига, можете да разберете кой е похарчил пари за играта и кой не, защото разликата в оръжията е смешна. Чувствам, че всичко е надценено, така че съм f2p играч
Наистина ми харесва тази игра, но в нея липсват повече социални функции. Иска ми се да можете да добавяте хора като приятели от мачове не само от Facebook. Аз съм чест клиент. Това би било от полза за общността
Draw Puzzle - Draw one part Puzzle wczb
War Robots. Tactical action Экшен swx
Добра игра и графика Бих оценил играта с пет звезди, но има твърде много p2w играчи, което не прави играта забавна (А аз съм в експертната лига)
става
Малумници ебахте и майката на тази игра пф... оправете си програмистите или сменете шефа по - добре ..
Няколко години по-късно все още обичам тази игра. Едно нещо, което би било чудесно решение: насочването. Никога не трябва да се превключва от това по кого стреляте към друга цел, която е зад прикритие и е невъзможна за удар. Основните примери са луна и носител, където има 2 нива, подредени вертикално. Вие сте ангажирани в близък бой и враг преминава през нивото над вас. Вашият прицел се превключва към него - единственият враг, който не е/не може да стреля по вас и НЕ МОЖЕ да бъде улучен от вас. Много утежняващо. Това настрана - страхотна игра!
Рекламите ви са много бъркани и бихте могли да спестите повече злато, но това е страхотно забавление на играта, когато няма проблеми ❄️
Играта все още има много грешки. Насочване, грешки в потребителския интерфейс и изпуснати игри. Твърде много прекъсвания и използва използва ресурси, след което дори не получавате върнати захранващи клетки, когато играта се срине.
Самата игра е СТРАХОТНА, забавна за игра, графиката е страхотна. Проблеми - хората, които имат пари за харчене, ще харчат, за да се изравнят. Така че правенето на мач понякога ще бъде изключено. Играя тази игра от самото начало и се разочаровам от лошия мач. Иначе е наистина забавна игра.ВСЯКА ИГРА В СВЕТА Е ПЛАЩАНЕ ЗА ПЕЧЕЛЕНИЕ, но не е нужно да плащате, за да се забавлявате с тази игра.
Като не ви харесва за телефона, играете подобна игра на компютър - hawken
Бива
Не Да
Отначало не ми хареса, защото имах лоши роботи, но година по-късно доминирах в игрите като медик, използвайки парашутиста славей (максимално), печелейки 83% от игрите и харчи само 50 долара общо.
Яка игра,качвайте я!(ако търсите)
Моля ви 🙏 оправете играта толкова е бъгнала че ми прецака интернета
Страхотна игра освен нечестното сватовство и играчите, които останаха бездействащи през мача.
Има някои точки, върху които трябва да се работи. Продажба на функция например - ако купя грешно оборудване поради случайно докосване, какво тогава? прецакан съм. Поправете моля!
Още карти
Любовна игра, аз съм на 60-те и съм с фиксиран доход, но тази игра, въпреки че трябва да играете много, е по-лесна за повишаване на класа от повечето игри, което за мен е фантастично, тъй като нямам допълнителни доходи за закупуване. Благодаря ти!!! Актуализиране! Виждам всички отрицателни отзиви за това, че трябва да плащате, за да спечелите, това всъщност не е правилна оценка, тъй като повечето от вас, млади хора, сте просто нетърпеливи, хаха. Успях да спечеля 3 титана и 5 бойни бота със значителни подобрения само като играя играта и с по-добра игра с умения
Въпреки че струва да можете да играете конкурентно, тази цена е намаляла доста. Изящните роботи и оръжия (нови) все още са скъпи, но цените на по-старите оръжия и „добрите“ роботи са паднали значително. Трябва да бъдете търпеливи, да играете много и да се концентрирате върху любимите си ботове, приемайки факта, че най-често няма да се справите добре, докато оръжията не са в диапазона 8-9 и ботовете са 5+.
Тази игра не се инсталира!
5.1.0 с версия съсипахте играта защо просто не усилите нещата а направихте тази тъпотия
Забавна игра,но само като плаща човек може да се развива .
Ужасна игра, не изтегляйте, грабвайте пари. Разработчиците са алчни хлебарки, би било забавно, ако оправят проблема със срива, но стига да получат парите си Всичко е наред.
Впечатлим се от играта