Post by dacalmajarca on Feb 10, 2022 22:28:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
To je sjajna igra, ali pronađite brži način da izležete jaja ili napravite mjesto gdje sva jaja koja prikupite mogu ući, a mi možemo nastaviti ili u avanturu.
U početku je ova igra bila zabavna iako je imala mnogo problema, ali uspio sam je igrati sve dok nisam spasio 224 incrediballa od 380 kada je više nisam mogao igrati. Nije pisalo "nove obitelji otključane" stoga više nisam mogao spašavati incrediballs u igri. Čak sam probala i novi eliksir stvorenja, ali ni to nije uspjelo. A "Raymanov kanal" je potpuno pokvaren. Molim vas popravite ovo, proveo sam bezbroj dana igrajući ga samo da bi moj trud propao.
Super ja ali neki leveli se ponavljaju i nakon nekog vremena se izbrisu
VOLIM igru, ali postoje dvije stvari koje je čine 4 zvjezdice umjesto 5 zvjezdica za koje vam je potreban internet za igranje (u nekim dijelovima) i kada koristite vrijeme kada se elxser zamrzne, morate potpuno napustiti aplikaciju samo da nastavite s igrom osim toga da je nevjerojatno
Warplane Inc Hills & WW2 plane Akció yksd
primio 100 Crystal's i govori mi da kliknem na košaricu da idem u trgovinu. Ne mogu ići dalje u igri jer mi neće dopustiti da kliknem na košaricu Arghhhhhhhh
Kad idioti azuriraju igricu pa uniste sve, blokira, ne radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno sjajna igra Nisam imao problema s kontrolama, stvarno sjajna igra
Volim zivotinje
Nisam siguran što je to izvadi oglase
Ova igra je prebrza da bih shvatio što uopće radim. Veselim se isprobavanju ove franšize već godinama. Ova igra je bila razočaranje. Učestalost oglasa također je prilično užasna.
To je cool
Odlična igra, ali dodir na desnoj strani zaslona ne radi uvijek i pomalo je neugodno. Također sam potrošio sastanak kako bih kupio jaje, ali se nije uspjelo spojiti na server i izgubio sam meso, ali nisam dobio jaje, što je bilo vrlo razočaravajuće.
Mislio sam da je igra sjajna sve dok se nevjerojatne kugle nisu prestale pojavljivati, a ja sam zapeo s drvenim jajima. Čini se da postoji greška, bez obzira što radim, više nema nevjerovatnosti. Frustrirajuće!
Ne znam zašto, ali moj rayman radi prebrzo na mom telefonu, znam to jer sam ga igrao na drugom telefonu.
Igra je navedena kao igra izvan mreže, ali se neće ni pokrenuti da biste je igrali s internetskom vezom. Prekinuo sam svoj wifi i nije radio, pa sam prekinuo mobilne podatke, ali i dalje nije radio. Stoga sam ih sve prekinuo, uzevši u obzir da je to "offline" igra i još uvijek nije radila. Bio sam uzbuđen zbog ove igre, ali meni čak ni ne radi.
Tako je lijep i igram ga cijeli dan da ga probate!💞
Bezveze
Vrlo loše iskustvo, uvijek (svaki put kad igram) moram preuzeti datoteku s podacima.
Bila je to stvarno zabavna igra! Grafika, igra i kontrole pomažu! Od skakanja da dobijem nešto do spašavanja tinejdžera i borbe protiv zla, ovo je moja omiljena avanturistička igra! Nadam se da ova igra uvijek ima nova ažuriranja i događaje, a ja ću uvijek cijeniti ovu igru zauvijek!
To je sjajna igra za preuzimanje i igranje, međutim dodaci ometaju i automatski preuzimaju na koje niste pristali. Preuzmite nakon preuzimanja aplikacija koje se instaliraju. Bio sam prisiljen deinstalirati ovu igru.
Obožavam igru, kao ray man bilo kada bilo gdje, ali postoji problem, ako nemam wifi ne mogu je igrati, molim te napravi je offline ako možeš, a drugo su kontrole koje bih volio da mogu zaustaviti u igri , jer moj lik nastavlja trčati , volio bi da su kontrole više kao ray man classic mobilr
Zapeo sam u jednoj od srednjovjekovnih avantura jer je jaje ispod gumba za hranu pa ga ne mogu odabrati da ga bacim u inkubator. Izgleda kao nešto što biste trebali popraviti.
Svidjela mi se ova igra kada sam je preuzeo, ali nakon što sam zatvorio igru nakon sat vremena duge sesije, otvorio sam je ponovo i samo da bih rekao da dodatne datoteke igre, koje su već preuzete, za moju prvu sesiju igre treba preuzeti opet.... nakon što sam je preuzeo drugi put... greška se ponovila kada sam ponovo otvorio igru.... popravi ovo...
Vrlo vizualno atraktivna i kreativna igra koja je jednako zarazna u svom igranju. Rayman Adventures i dalje je zabavan i izazovan kao i sve njegove verzije svih ovih godina. Samo tako nastavi!
Ne mogu ni igrati! Nakon što dosegnem 100 posto učitavanja podataka, ruši se. KAKAV FIP!?!
Uzeo sam novac, ali nisam dobio ono što sam platio
Rayman Adventures Kalandjátékok dxa
Kad sam pokrenuo igru bio sam nevjerojatan izgledala je isto kao play stashin verzija, ali malo drugačije!!!! I ne možete igrati 2 osobe!
Ok
Bilo je sjajno, ali najnovije ažuriranje sada ima reklame koje se pokreću iza svakog ugla, plus stalno dobivam poruku o pogrešci na poslužiteljima kada pokušavam inkubirati jaje zbog čega moj napredak ne postoji i igra se više ne može igrati. Sramota je bila zabavna igra.
Super je bilo.
Ova igra je super, nije obična avantura. Dobra igra, zabavan stil i zadivljujuća grafika su ono od čega je ova igra napravljena. I radi za djecu, nije strašna ili bilo što, ali nije igra za DJECE, jer igra nije previše slatka za odrasle!!!
ove igre su zabavne, ali ponekad mi igra uopće ne da da se pomaknem, zato moram prestati igrati.
Igra je super, ali svaki put kada je razina gotova i pojavi se oglas, ne mogu izaći iz oglasa i jednostavno sam zapeo tamo i ne mogu učiniti ništa osim što izađem iz igre pa vas molim da popravite svoju igru pa to je bolje...
Igra je bila dobra i sve. Ali moje spremanje je potpuno pokvareno i svaki put kada završim razinu, igra se potpuno ruši
Pa ima neke cvrčuljke a na play stasionu nema (bre)
Odlična igra
Rayman Adventures Kalandjátékok rlp
Stvarno zabavna igra, ali ne mogu je puno igrati. Dobivam smisao čekanja da se jaje izleže, ali vrijeme koje moram čekati na obično jaje je dugo 3 sata i sve što kažem je ako možete smanjiti količinu vremena morate čekati. Također sam stvarno veliki obožavatelj Raymana i hvala ti ubisoft na stvaranju tako sjajne serije igara i još jednom puno hvala😁
Dobar je, ali samo ima veliku grešku i ne dopušta mi da nastavim sa sljedećim obiteljima likova
Previše šareno i lijepo, Rayman bi se ipak trebao moći zaustaviti, ne može uvijek trčati, otežava kontrolu
Ne bih rekao da je igranje igre jednostavno kao igranje s kontrolerom, ali vau, prilično je blizu. Izvrsna kvaliteta, zabavna i jednako zadovoljavajuća kao kad sam igrao ovu igru kao dijete. Možemo li napraviti još ovakvih mobilnih igrica?!
Volim Rayman igre, iako bi iskustvo s ovom verzijom moglo biti bolje. Ne postoji opcija za onemogućavanje oglasa (poput kupnje igre, pretplate, itd.), kojih je dosadno u izobilju. Također, postoji samo jedan način na koji se Heroji kreću: trčanje, što ne dopušta igraču da uživa u razinama sporijim tempom.
Prije dobro
Prije san je igra bilo je super,a sad mi se nece upalit. Sta se događa
Jako volim ovu igru, ali bolje je igrati je na playstationu ili Xboxu.
Kul