Post by jaycuvineti on Feb 18, 2022 1:44:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много всички хакват ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Не, m8 Твърде много реклами, буквално бих получавал 1 реклама на рунд. Играя забавна игра, но твърде много реклами (редактиране: знам, че рекламите помагат на играта, но нямам нищо против, ако бяха 2-3 игри, тогава ще получите реклама, но аз мисля, че даването му 1 звезда беше грубо, но все пак не е лоша игра)
super goku ultra instinct saiyans war: Warrior battle това е идеалното приложение, за да прекарате времето си и никога няма да ви позволи да
Бих му дал 4 звезди, но рекламите са нон-стоп, дори ако изключа WiFi, рекламите отново, така че можете ли да направите повече валута и повече знаци, поне 100+ знака биха били добре и моля, направете рекламите по-редки вместо преди и след всяка битка реклама. Благодаря редактиране: моля, добавете още приключения в режим на история, защото току-що победих Migra, последния бос, последната глава и сега всичко, което мога да направя, е почти просто да смилам на последното ниво, да използвам трик в турнира и да купувам герои и PvP.Thx
Харесвам тази игра, но също така зле, не мога да победя финалния шеф и всеки път, когато избера герой, той не променя героя ми, така че според мен е боклук
-1 звезда: за тези досадни добавки, които се появяват буквално след всяко ниво на сингел и не работят, когато искате да ги гледате за получаване на награди. -1 звезда: за наличието на герои от Наруто, а не на мисии на Наруто. 3 звезди като цяло е малко забавно, можете да се забавлявате за известно време, не е твърде предизвикателно.. може да е по-добре! Мир ✌
Minecraft mod apk (Отключено / Безсмъртие) v1. · Stickman Warriors Super Dragon Shadow Fight mod apk (Неограничени пари / скъпоценни камъни / отключени · Last
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Darbības spēles isao
Изтеглете Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 1.51.2 APK ...
Той е вдъхновен от игри като Final Fantasy и Dragon Warrior и ще ви ... Изтеглете Shadow Fight 2 за Windows от Windows Store [Безплатно заедно с IAP]
изтегляне Super Simic apk най-новата версия от Super Simic - най-бърз - безплатен - безопасен за android ... Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight.
Обичам играта, много е предизвикателна! Борбата с компютъра изисква много работа и ми харесва! Вашият съвет към вас, момчета, е, че да спрете да пускате реклами при всяка битка - има солидни 4/5
Тази игра е наистина добра, единственият проблем е, че повечето от героите, които трябва да плащате истински пари, а всички други герои, които трябва да купувате скъпоценни камъни с вашите реални пари, моля, отстранете проблема, за да можем да получим всички герои
Повечето от приложенията, налични в Google Play Store или iOS Appstore, са направени изключително за мобилни платформи. Но знаете ли, че все още можете да
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action vplj
Играта е добра, но просто нечестна. Колкото и бързо да докоснете, компютърът получава първия удар, когато и двамата се сблъскате и се удряте по едно и също време, усеща се, че процесорът се възстановява по-бързо от удар. И понякога, когато държа блок и процесорът използва супер атака, моят блок спира и получавам тежки щети
Обикновено не оценявам игрите. Е, бих му дал 5 звезди, ако режимът на историята беше по-дълъг. Свърших го за по-малко от ден. Всеки герой трябва да има режим на история отделно. Така всеки герой ще бъде по-специален. И добавете още герои и режими на игра. Като цяло това е страхотна игра
Лошо е, че използваха анимация, в която човек прекара време в игра, която всъщност не е рекламирана. Инсталирах я само за да оставя това в кошчето, което отива и предполагам, че има такива, които казват хей, това е игра и е и те са добре това е просто копие a wannabee a poser мога да продължа, но аз съм уморен cya
Тази игра се подобри толкова много от последния път, когато я играх. Единственото нещо, което обаче не го прави 5 звезди, е правописът в играта и героите, които струват пари. Това е игра с Stickman, не трябва да има герои, които струват пари. Просто ги направи трудни за получаване.
Харесвах играта, докато не играх мултиплейър и имаше много спам герои, което е проблем... BTW тази игра има твърде много реклами, което е гадно, защото всеки път, когато натисна нещо, се появява реклама.
Много добра игра, героите и уменията са готини, кампанията е хубава и дълга, но напълно изпълнима за по-малко от час и половина. Не съм напълно сигурен как работи физиката за разбиване на щит, но освен това, харесвам играта
Работи, но има проблем, който купих днес, но първия път, когато пробвах, но следващия път, когато искам да играя с героя Тора, видях, че е заключен защо ?TT
Hello.SkySoft Studio, можете ли да разрешите проблемите, при които враговете получават повече предимства от нас? Врагът получава повече сила, отколкото казва играта. Моля, улеснете нивата. Това може би първата битка в играта, която загубих. Други битки бяха мечешки спечелени.
Донякъде харесвам играта, но единствената причина е, че това е ударна 1-ва игра, като можете да атакувате с комбинации, докато противникът прави нормална атака.
Super Stick Shadow Fight - Stick Warrior Dragon ще ви даде шанс да станете един от stickman goku Dragon сянка, за да се биете z z врагове и
Изтеглете Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight APK ...
Има грешка, в която последните 4 боса в режим на история не дават герои. Можете ли да поправите тази грешка и последните 4 знака може да са Gogeta, Vegito, Ultra Instinct Goku и Evil Trunks, моля
Мисля, че е добре, но рекламите се показват след всеки етап ме кара да губя интерес към играта, pftt тъжно
Забавно е... но винаги ме изхвърля в играта, когато се бия, и след това трябваше да вляза отново. И е доста отвратителен. Буквално беше изгонен 13 пъти в рамките на един мач
Цена: App Bundle USD 9.9. ... Dragon Hills 2... Цена: USD 2.99. -5. Time Recoil... Цена: USD 5.99 ... Shadow Fight 2 ... Цена: 379 р.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Toiminta inyp
Обичам го, но не мога да получа какво искам те. Предлагам ти да премахнеш плащанията в брой, не можеш да получиш готините герои безплатно Мисля, че имаш нужда от актуализация и мисля, че трябва да поставиш като сто реклами за готините герои или около петдесет, за да можете да ги получите, това е, което искам аз и вероятно всички, защото не искаме да пропиляваме 100 $ само за страхотен герой като белите коси на Гоку и шест пътя на Наруто, надявам се да прочетете това и да го осъществите Просто искам безплатна и забавна игра
Обичам тази игра на битка, но има един проблем, тази игра няма мултиплейър, ако има, ще й дам 4 звезди
Тази игра е супер хубава. Но моето мнение е, че героите са твърде скъпи. Моля, намалете цената. Обичам те♥ ти си най-добрият и едно последно нещо. Когато завърша победата над своя противник и той падне, искам да го ритна. Добавете това за мен. И както на снимката, двама души хвърляха силата си и двамата удариха в средата, за да видят коя сила е силна. Ще добавя това, моля. Всеки, който чете това, трябва да изтегли тази игра. Най-добрият е ★♡♥★♥♡》》
Буквално всеки път, когато се опитвам да се върна към менюто, ми дава ADD, ако искате по-висок рейтинг, след това намалете рекламния процент, толкова е глупаво колко пъти получавам ADD. (ако го намалите, благодаря).
Играл съм играта преди, беше много добра, но мисля, че бяха някои реклами, които трябва да се променят
Много ми харесва колко лесна е тази игра, но причината, поради която й дадох 3 звезди, е заради толкова много реклами като всеки път, когато започнете битка, получавате реклама и получавате реклама след битката. Изключих интернета си и все още имах реклами така че моля, отървете се от всички реклами
Това е наистина забавна игра, но понякога бутонът за блокиране просто спира да работи и седмият ми ден играя, но сега фонът е просто бял и когато се опитвам да се бия, е просто черен и бутоните не работят
Не харесвам тази игра, смъртоносната фаза е непобедима, ако можете да я улесните малко, което ще бъде подходящо
Всичко, което правите, е да пъхате реклами в гърлото на всички. След всеки мач има реклама. Геймплеят е скучен и повтарящ се, контролите са меха и графиката няма нищо уникално в тях. Всичко е откраднато и дори не сте се опитали да направите нещо леко уникално. Дори откраднахте стила на управление от друга игра със същия стил! Честно казано. Толкова си куц.
играта е много хубава
Cat Dog Magic Tiles Música ntt
Купих всички герои и случайно изтрих приложението. Когато изтеглих отново приложението, не можах да възстановя покупките си. Направих няколко опита да го направя. Свързах се с разработчика на приложението по имейл няколко пъти без отговор. Моля, нещо трябва да се направи. Опитахме се да им разрешим проблема. Дадоха ми един герой и изнудваха рецензия от мен.
Играта е супер
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ... - APK on Windows
Играта е забавна и пристрастяваща, но прекарах часове наред в смилане, за да получа charcter, обаждане на kasindai или нещо подобно, получих charecter, но се отърва от него, така че сега трябва да изтърся всички скъпоценни камъни
Просто става малко скучно много скоро... Усеща се, че дори Нормалния Гоку може лесно да победи Vegeta SSJ3 в екстремен режим .... защото има само една техника ... това е... Блокиране и след това, когато той спре, Вие атакувате него ...Това е твърде предсказуемо Предложение: моля, направете битките като Shadow fight games ... Тук просто докосваме един бутон за атака, поради което битката става скучна... И вие сте дали на героите техните характерни енергийни атаки, това е хубаво нещо 👌👍
👌👌👌
MAXOA | Общий аккаунт App Store
Харесвам го, защото ме кара да бъда по-силен и ме кара да се изравя и побеждавам шефовете и достигам ниво, така че ми харесва и толкова много го обичам толкова много го обичам, защото ме кара да ставам по-високо ниво и това е всичко, просто обичам я, така че се уверете, че трябва да обичате тази игра, нарича се бой с пръчки Warriors, опитайте тази игра, защото ще ви накара да се побъркате и вие ще я харесате тази игра е много, много супер страхотна, така че ви харесва, всички я опитайте, обичайте наистина го обичам и трябва да опитате това сега
Твърде много реклами, дори когато преминавате към следващото ниво. Но играта е добра, само рекламите са досадни.