|
Post by ringdegdemintvot on Mar 12, 2022 22:57:53 GMT 1
------------------------------------------ ▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------ ▶▶▶▶ Superheroes Junior Premium IOS ◀◀◀◀------------------------------------------ ------------------------------------------ ▞▞▞ odomknúť body ▞▞▞------------------------------------------ ▞▞▞ Superheroes Junior Premium 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------ ------------------------------------------ 270 hviezdičiek možnosť pridať prihlásenie na fb. Superheroes Junior Premium แอ็กชัน tbvnajhoršie ovládacie prvky sú trochu "ošumělé", môžete vypnúť spund, ale nemôžete vypnúť hudbu, hroznú hudbu. má tiež nepreskočiteľný tutoriál, ktorý je mimoriadne zbytočný Neexistuje žiadna funkcia ukončenia hry. Vynútené zatvorenie hry je jediný spôsob pre môj telefón s Androidom. Poskytnite nám túto základnú funkciu čo najskôr za vyššiu sadzbu. Dobrá hra, ale trochu zabugovaná. Niekedy, keď vystrelím a pohnem sa trochu dozadu, zbraň opäť nezasiahne cieľ predo mnou, kým sa znova nepohnem dopredu, hoci smer lúča streľby je stále dopredu. Tiež, keď som dokončil poslednú fázu, hra mi už neukázala žiadnu fázu a všetko je prázdne príjemné Superheroes Junior Premium Action vpqje to zábavné a cool Dobre Superheroes Junior Premium Acción jckjSuperheroes Junior Premium Aksiyon hsnDiamond odmeňuje menej a do mnohých reklám Dobrá hra Celkovo dobrá hra. Ľahko sa učí a je zábavné hrať. Dobrá grafika a hrateľnosť. Jediný problém je, že hudba je príliš hlasná. Vývojári pridajte možnosť hlasitosti hudby. O MÔJ BOŽE! TAK SUPER HRA Minecraft Trial อาร์เคด mpbgdobre Úžasná hra! Existuje však niekoľko gramatických chýb a potom sa to pravdepodobne opraví v aktualizácii. Úžasné hry. pekný
|
|