Post by ringdegdemintvot on Mar 12, 2022 23:00:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crying Suns ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crying Suns IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Crying Suns 2022 version ▞▞▞
Kocham to
Gra zaczyna się świetnie. Główna fabuła jest na początku interesująca i sprawia, że chcesz dowiedzieć się, co się wydarzyło i dlaczego wszechświat jest taki, jaki jest. Jednak po pierwszych dwóch rozdziałach już widziałeś wszystko, co gra ma do zaoferowania pod względem rozgrywki, więc jedyne rzeczą, na którą czekamy, jest rozwikłanie tajemnicy. Co więcej, wydarzenia, które napotykasz po drodze, często się powtarzają. Jest zbyt wiele spotkań z „reklamowymi sygnałami nawigacyjnymi”, które zawierają tylko trochę tekstu i nic więcej. Często będziesz widział te same wydarzenia rozgrywane w różnych sektorach, więc po pewnym czasie będziesz wiedział z wyprzedzeniem, jak się potoczą. Za dużo RNG jest zaangażowanych w to, czy będziesz w stanie ulepszyć swój pancernik i rozmieszczone myśliwce, podczas gdy im dalej w sektorze, tym lepiej wyposażeni są wrogowie. W rozdziale 3 trudność staje się naprawdę niezrównoważona, a przy niezgrabnych kontrolkach walka staje się przykrym obowiązkiem.
Tak wielu innych powiedziało to, ale powtórzę. Jeśli kiedykolwiek lubiłeś FTL lub Battlevoid, KUP TO! To to samo co tamte gry, tylko więcej i lepiej. Jak dotąd historia jest ciekawa. Krótkie, rozsądne klipy z naprawdę przyzwoitym lub świetnym dialogiem. Przypadkowe rzeczy, które się zdarzają, i opcje, które masz, aby złagodzić ryzyko, są interesujące i niedrogie. Wyższy poziom trudności wymaga dużo dobrego wykonania strategii i znajomości celu. Wysoka wartość powtórki. To moja 500.
Świetna gra. Łatwy do podniesienia, trudniejszy do odłożenia, ponieważ jest bardzo uzależniający, ale pozwala na wiele obron, więc można zbierać i grać krótkie kwoty. Rozgrywka jest intuicyjna i łatwa do nauczenia, kamień, papier, nożyczki z dziwnym pistoletem wrzuconym do miksu. Cieszę się tym do tej pory. Działa dobrze z systemem Android, a ekran dotykowy poprawia rozgrywkę.
Płacz wstyd, że tak długo trwało to ujawnienie się wszystkim. Myślę, że rozwój zaczął się dawno temu. Jest to jednak fajna gra. Nadal to lubię.
Ciekawy pomysł. Jeśli chcesz zanurzyć się w grze science-fiction ze świetną opowieścią, przyzwoitą mechaniką i uzależniającą grywalnością. Zdobyć.
Tekst jest zbyt mały, aby można go było czytać bez szkła powiększającego. Kolory tekstu i obiektów twoich przeciwników na mapie taktycznej są tak słabe, że trudno jest wycelować w cele. Gdyby nie powyższe słabe decyzje twórców, dałbym tej grze 5 GWIAZDEK. Koniec wiadomości.
Uwielbiam tę grę!
Moją jedyną skargą jest to, że trudno jest przyzwyczaić się do funkcji „wstrzymywania” do rozmieszczenia. Poza tym, świetny rougelike i ma fajną historię do startu.
Fantastyczny rogue-lite z ciekawą historią. To w zasadzie gra komputerowa na telefon. Główny problem polega na tym, że przerywnik końcowy jest trochę... Pusty. Przy tym, jak wiele ekspozycji rzuca na ciebie gra, 15-sekundowa cicha przerywnik filmowy na koniec gry wydaje się tonalnie wyłączona. Ale to naprawdę drobiazg. Gra jest gwiezdna
Bardzo dobra gra z ciekawą fabułą i nieco mrocznym klimatem. Lubię grafikę pikselową wykonaną z bardzo dobrym gustem. Jedną rzeczą, którą można by dodać, jest możliwość powiększania pola bitwy. Gram na telefonie i bardzo przydałaby się taka funkcja do łatwiejszego i bardziej precyzyjnego dowodzenia bitwą (ruchy, wybieranie celów) lub analizowania danych sił wroga, takich jak eskadry, jednostki specjalne itp. Dałoby to również okazję do większej radości z bitew , efekty i grafika pikselowa eskadr.
Odświeżająco dobra historia do naśladowania, w której decyzje, które podejmujesz, mają rzeczywiście wpływ. Trochę strategii i myślenia dotyczy tego, jak grasz, którymi ścieżkami podążać, komu ufać, a komu nie. Czy dokonam cennego handlu, czy też zabiję moich żołnierzy i ukradnę zapasy. Czy znajdę bardzo potrzebny sprzęt na wyprawie, czy stracę całą firmę. Fantastyczna gra, zachęcałbym innych, aby dawali jej szansę, ponieważ wiem, że wizualizacje nie będą dla wszystkich, ale to naprawdę dobry odbiór
Niezwykle dobra gra taktyczna SciFi. Historia była naprawdę przyzwoita, odniesienia do Diuny, o których wspominali ludzie, mają teraz sens, gdy skończyłem grę. Świetny, ponury ton w całym tekście, duża różnorodność w statkach, ale żałuję, że nie wszystkie zostały odblokowane przez postępy w rozdziałach. Jeśli podobał Ci się FTL, pokochasz to, gorąco polecam.
Castle of Illusion Avventura vee
To jedna z moich ulubionych gier. Wiedza jest wciągająca i wciąga, fabuła jest głęboka i interesująca. Po pewnym czasie rozgrywka może wyglądać trochę tak samo, jednak nie ma to znaczenia, ponieważ styl graficzny jest piękny, ze szczęśliwą mieszanką sztuki pikselowej i modeli 3D. Polecam tę grę każdemu, kto grał i lubił FTL.
Świetna taktyczna gra RPG typu sci-fi typu rogue-lite. I nie ma zapłaty, aby wygrać BS. Po prostu solidna gra dookoła. Czy żałujesz, że nie było opcji taktycznej opartej na turach kontra tylko w czasie rzeczywistym, ale nie zawsze możemy dostać to, czego chcemy, prawda?
Bardzo wciągająca, rozsądna szybkość i szybkość rozgrywki. Wymagana taktyka, nawet na łatwym poziomie, jest wyzwaniem. Rozgrywka przypomina strategię odgórną z elementami rts podczas dowodzenia jednostkami (do 4) w oparciu o hangar. Pomyśl o FTL, ale dzięki mikrozarządzaniu mocą teraz mikrozarządzaniu bronią, rozmieszczaniu, przywołaniu jednostek i „specjalistom”
Niesamowita gra, potrzebuje mocnego telefonu, oświadczenie o przydatności androida jako platformy do gier
Naprawdę fajna gra strategiczna. Miałem to tylko trochę, ale naprawdę mi się to podoba. Gorąco polecam
Dla mnie historia budowania świata była niesamowita! Wciągnęłam się i kochałam każdą minutę tego!
Crying Suns Παιχνίδια στρατηγικής gjg
Niesamowity. Po prostu niesamowite. Zapłaciłbym dwa razy więcej bez żalu. Poszedłem oglądać Splattercata grającego to na youtube i pomyślałem, że to interesujące. Ale recenzje Steam mnie sprzedały. Jeśli lubisz trudny poziom trudności Dark Souls, jeśli lubisz rozgrywkę opartą na taktyce i jeśli chcesz, aby ciekawa historia sprawiła, że wrócisz po tym, jak sfrustrujesz telefon w najbliższym małym zwierzęciu, kup tę grę. Nie zgaduj sam. Kup go ...i ewentualnie nowe etui na telefon.
Świetna gra, wciąż dążąc do pełnego ciężkiego biegu po osiągnięcia. Ale wciąż wiele błędów, statek i interfejs bitwy uruchamiają się w pustych przerywnikach, interfejs statku wroga nie będzie w pełni renderowany. Zalecamy umożliwienie drugiego kontaktu ze statkami po starciach w celu wcześniejszego zamknięcia opinii z powodu braku zasobów lub umiejętności. I kopia zapasowa danych.
Szukałem dobrej płatnej gry i wpadłem na to. Ta łotrzykowa przygoda jest naprawdę fajna. Nie jest to szybka gra (nie jest to zła rzecz), a bitwy są wciągające i wymagają dobrego myślenia, aby wygrać. Scenariusze ryzyka i nagrody również dodają radości. Gram na rysiku mojego Note 9. Myślę, że interfejs działa naprawdę dobrze na tym porcie gry. Jeśli używasz palców, może to być trochę frustrujące, ale to zgadywanie... nie pozwól, aby cię to zniechęciło. Daj temu szansę! Nie żałuję
Crying Suns 전략 gpl
Zrecenzuję to teraz, jestem w klastrze 3, gra jest trudna, ale w fajny sposób, a jak sama firma nazywa to skromna gra , nigdy nie grałem w grę FTL, ale rozumiem dlaczego ludziom się podoba, jeśli tak jest, w każdym razie kupili to na wyprzedaży, przepraszam deweloperów, ale nie było tego na mojej liście życzeń , świetna gra, dziękuję!
Taka niesamowita, dystopijna gra science-fiction! Gdyby tylko dzisiejsze studia AAA mogły tworzyć historie tak dobre jak ta. Grałem w tę grę na komputerze i podobała mi się tak bardzo, że dostałem wersję aplikacji. To samo doświadczenie i działa bardzo dobrze. Moim jedynym zaleceniem byłoby słuchanie go na słuchawkach. Głośniki Twojego telefonu nie oddadzą sprawiedliwości w zakresie muzyki i dźwięku!
Gra może być naprawdę trudna dla tych, którzy dopiero zaczęli, ale szybko staje się naturalna.Historia jest wciągająca i sprawia, że chce się zrobić „jeszcze jeden skok”. Prawdziwą trudnością jest zarządzanie swoimi zasobami, użyjesz tych samych trzech zasobów do praktycznie wszystkiego w głównym zadaniu, zadaniach pobocznych, spotkaniach, podejmowaniu decyzji, eksploracji i ulepszaniu. NAPRAWDĘ NIE CHCESZ skończyć na żadnym z nich. Hazard w decyzjach jest naprawdę zabawny i zobowiązuje cię do trudnych wyborów.
Przypomina mi efekt masowy, obcy i FTL. Świetna gra. Rozbił się jednak kilka razy, chociaż nie stracił postępów. Tak trzymać chłopaki. I proszę, zrób jeszcze jeden podobny do FTL, w którym możesz mikro-zarządzać swoim statkiem w czasie rzeczywistym i trybie pauzy.
Bardzo zabawne science fiction z cechami łotrzyka. Trochę krzywej uczenia się, jeśli nie jesteś przyzwyczajony do tego typu gier. Ale naprawdę przyjemne.
Niestety, ta gra zbyt mocno opiera się na rzutach monetą, aby była zabawna, fabuła i otoczenie są świetne, ale jeśli jesteś bardziej podobny do mnie i lubisz podejmować świadome decyzje, jest to trudne.
Crying Suns 전략 gpl
Dobra mobilna gra RPG science-fiction.Głównym problemem jest to, że interfejs użytkownika jest trochę trudny w nawigacji, zwłaszcza jeśli grasz na telefonie, a nie na tablecie lub innym urządzeniu z dużym ekranem.
Świetny pomysł, duża krzywa uczenia się 👍.
Świetnie, ale za dużo dialogów, minus 1 ⭐.
Crying Suns Стратегії qedd
Niedoceniana gra. Przeczytałem kilka negatywnych recenzji dotyczących fabuły i rozgrywki online. Po ukończeniu pełnej kampanii mogę śmiało stwierdzić, że fabuła jest ciekawa i dobrze wykonana, choć nie do końca oryginalna w ramach klasycznego science fiction (Hyperion, dune). Rozgrywka jest płytka, ale satysfakcjonująca. Nawigacja po systemach i podejmowanie decyzji o zdarzeniach jest bardzo zgrabne. Chciałbym, żeby spotkania były bardziej zróżnicowane, a wyprawy naziemne miały więcej interakcji. Również sztuka jest świetna!
Grałem w demo jakiś czas temu i pojawiły się pewne problemy, które zostały teraz całkowicie naprawione. To, jak bardzo ta gra się zmieniła, jest niesamowite i naprawdę lubię w nią grać. Doskonała muzyka, doskonała rozgrywka, a fabuła naprawdę mi się podoba. Najlepszą rzeczą dla mnie jest jednak styl artystyczny, jest absolutnie piękny. Zdecydowanie polecam tę grę, prawdopodobnie jedną z najlepszych, w jakie grałem do tej pory w 2020 roku.
Jak dotąd ta gra jest bardzo fajna. Grałem w to tylko przez 30 minut, ale wydaje się bardzo szczegółowe.
Zbyt mały tekst... zainstaluj i poproszony o podjęcie decyzji na podstawie czego? Nie mam pojęcia... gdzie jest przewodnik lub samouczek?
Podaję moją ulubioną grę mobilną w tej dekadzie, a może i kiedykolwiek. Niesamowita fabuła, nowy, odświeżający system strategiczny do opanowania i mechanika naginająca gatunek sprawiają, że Crying Suns jest niezaprzeczalnym pionierem platformy komórkowej.
Zabawne i wymagające; bitwy na statkach, do których wciąż się przyzwyczajam, ale jak dotąd cieszę się tym wszystkim. Muszę tylko dowiedzieć się, kiedy najlepiej użyć określonych typów myśliwców i broni. W tej chwili robię coś w rodzaju sprayu i modlę się, uderzam ich wszystkim, co mamy podejście, które wydaje się odpowiednie, ale marnotrawne.
Ciągle napotykam błąd, w którym po kontynuowaniu gry nie ma interfejsu użytkownika, z wyjątkiem przycisku menu i wyszarzonego przycisku mapy gwiazdy. Uwielbiam tę grę, ale błąd utrudnia dalszą grę, ponieważ zdarza się to częściej niż nie.
Dwa lub trzy dni zabawy. Jest dobry, ale nie warty więcej niż 5 funtów.
wygląda dobrze, ale, człowieku, interfejs użytkownika. nie wiadomo, co robić. brak odpowiednich tutoriali. moja pierwsza walka... wpatrywałam się w mapę bez żadnych wskazówek, co zrobić w pierwszej kolejności. zwrócone. wyraźnie pod wpływem ftl, ale nie bardziej skomplikowany i trudny w użyciu.
Warta swojej ceny. Gra się wyśmienicie 👍. Taki FTL, tylko rozbudowany.
To wygląda na świetną grę i wiem, że mi się spodoba, ale jak stwierdzili inni recenzenci, tekst jest za mały nawet na dużym ekranie telefonu, a aplikacja nie pojawia się nawet w sklepie na mój tablet.
10/10 Ta gra drapie każdy możliwy FTL dzięki oszałamiająco ogromnej ilości wiedzy. Pętla rozgrywki jest niesamowicie solidna i idealnie nadaje się do krótkich fragmentów rozgrywki lub nawet jednego biegu (1 godzina). Jestem zdumiony, że nigdy nie słyszałem o tej grze, nie mówiąc już o urządzeniach mobilnych. Warte o wiele więcej niż cena i niecierpliwie czekam na DLC, jeśli to kiedykolwiek nadejdzie.
Atmosfera tej gry jest wyjątkowa!, warta każdego centa.