Post by ringdegdemintvot on Mar 12, 2022 23:07:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where Shadows Slumber IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Where Shadows Slumber 2022 version ▞▞▞
Удивително потапящо, някои хубави предизвикателни пъзели
Обикновено не играя игри на телефона си, но наистина се наслаждавам на Shadows. Пъзелите са много забавни - понякога се обърквам дали съм завършил пъзела, както е предвидено... но след това решавам, че няма значение, тъй като съм победил нивото. Историята е интересна, ако не и смислено объркваща - все още се вълнувам да видя какво ще се случи.
страхотна игра! отлични звукови ефекти и музика, концепцията беше страхотна.особено ми хареса как сте оригинални в съдържанието си.
Обичам го. Историята е дива, а геймплеят е забавен и оригинален.
Where Shadows Slumber ধাঁধা sms
Страхотни прогресивни нива. Много предизвикателно. За няколко долара можете да получите разширената версия. Заслужава си. Въпреки това няма налични съвети, така че бъдете нащрек!
Пъзелите са пристрастяващи и с нарастваща трудност, докато вървите. Обичам го!
tks за тренировка на ума, обичам го.
Видях го в Awesome Con. хубаво
няма пейзажен режим. актуализиран за отговора на разработчика: първо, благодаря за бързия отговор, разбирам. Голямото разочарование за мен е, че играя с huawei media pad, а с портретен режим нямам стерео звук, защото таблетът е предназначен да се използва в пейзаж. в портретните високоговорители са разположени отгоре и отдолу, така че естерео звукът се губи.
Много хубава пъзел игра, красиво изработени нива, уникален процес на решаване, който го кара почти да се чувства малко приключение, но не твърде много, което отнема от пъзела. Харесва ми как има солидни катсцени, които изтъкват завладяващ сюжет. Вие, момчета, продадохте мен и годеницата ми в CTCON, страхотна настройка
забавно е и завладяващо
Самата игра е предизвикателна, но не и невъзможна, анимацията е страхотна, а звуците са невероятни. Чаках пълната версия и не съм разочарован!
Onde as Sombras Espreitam Quebra-cabeça sfz
Завърши играта & сега се чувствам празен отвътре. Визуалното и музикалното са наистина добре направени. Все пак не можах да вляза в историята. Въпреки това, това е кратка игра с нива, вариращи по дължина, но цената й е правилна за това, което е. Хареса ми механиката на пъзелите, така че наистина се надявам да получим нещо повече.
толкова умен и забавен. произведението е красиво.
Обичайте тази игра, трябва да използвате триците си, за да преминете всяко ниво. И изобщо не става скучно, независимо колко пъти играете
Where Shadows Slumber е приятна пъзел игра. Определено има някои драскотини по главата, както трябва в пъзел играта. Разказът е странен, но в добрия смисъл. След всяка катсцена оставам да се чудя защо тези животни атакуват главния ни герой, но с всяка една съм малко по-близо до отговора.
Спомням си, че играх тази игра, докато все още е демо версия & това е много кратка игра, но вече ми хареса. Нуждаете се от много повече подобрения в предстоящите актуализации за по-добри резултати, благодаря
Тук със сигурност има някои умни озадачавания, но истинската радост на Shadows е колко пъти веждите ми се повдигат и устата ми се отваря, когато се случва нещо странно и леко ужасяващо. Красиви произведения на изкуството и невероятна атмосфера. Това е страшен прекрасен свят за обитаване, докато чакам класа си.
Страхотна игра, продължавайте все така!!!
по някаква причина изпитвам огромни трудности да накарам играча да стъпи на светещите квадрати/движещи се платформи. Щраквам и плейърът не се движи. Освен това не мога да избирам нива.
Тази игра е точно в моята алея! Интуитивни, но предизвикателни пъзели, съчетани със странна история с няколко обрати в сюжета, което също оставя място за интерпретация. Бих купил отново!
Не работи правилно на Galaxy S4 - показва пурпурна зона за игра с черни детайли на преден план. Демо можеше да се играе обаче - наистина се насладих на изживяването, така че купих цялата игра - пропуснах периода за възстановяване, защото не я пробвах, докато не свърших работата.
Това е по-добре от това, което очаквах. Много пъзели, за да го обмисля, за да продължа към следващото ниво. Сюжетът беше много интересен. Продължавай така!
Релаксиращо и красиво направено!
Тази игра е невероятна. Това е мрачна история, провокираща размисъл като гениалните пъзели. Monument Valley има какво да научи от тази игра, тъй като я намирам за по-добра по някои ключови начини. Много повече ме интересува да науча повече от историята и исках да завършвам нивата все повече и повече, за да видя какво ще се случи, както прави Друг свят (Out of This World). Играйте със звук, обърнат докрай или със слушалки! В началото има силен шум, но саундтракът и атмосферата са невероятни!
Забавно... Малко трудно след време
Понякога може да е малко трудно да докоснете къде искате да се движите (особено когато посоката е важна), но това в никакъв случай не отклонява играта. Прекрасен пъзелър!
Onde as Sombras Espreitam Quebra-cabeça xjg
Отлична игра, обичам да имам постижения на Google pay
Играхте бета демото, когато излезе за първи път, след което забравихте всичко за това за какво, три години?Така или иначе не можех да си позволя версията за пълнене. Сега мога да си го позволя, затова купих нещото. Обичайте цялата концепция. Фен съм на странни, минималистични визуализации и сложни пъзели, откакто играх Ecstatica 2 през 1997 г. Контролите са лесни, разказването на истории е сбито и лесно разбираемо от всяка националност.
Тази игра се представя страхотно. Някак мрачна история, добри пъзели. Мога само наистина да препоръчам това
Прекрасно просто вълнуващо.
Word Search - World's Biggest פאזל pft
Абсолютно хитра игра. Започва сравнително лесно и с напредването на всяко ниво пъзелите стават все по-предизвикателни. Като се имат предвид основите на графиката в тази игра, докато тя продължаваше, дори не забелязах простотата в тях поради нивото на ангажираност, опитвайки се да разрешава пъзелите. Горещо препоръчвам за любителите на пъзелите и се надявам да направят продължение.. брилянтно майсторска игра 😊👍
Страхотни пъзели и сюжет. Насилието обаче отвлича вниманието от красотата на играта. Можеше да бъде направено по много по-малко графичен начин и все пак да предава същата история. Няма да го предам на децата си.
Би било много по-добре, ако можеше да се играе от деца. Призрачно странни звуци и грешна графика на мигрена? Глоба. Безпричинно насилие в катсцена, което не добавя абсолютно нищо? Просто няма нужда. Дизайнът на нивата е приятен и прост в сравнение с Monument Valley, но тази игра искам да играя отново. Това се чувства като скучна работа.
Очаквах с нетърпение да се насладя на това, но постоянното заекване на моя Galaxy S20 ме пречи да го направя. Ужасяващо е защо изобщо се представя лошо, надявам се скоро това да бъде решено в кръпка.
Ако сте харесали Monument Valley и искате още едно предизвикателство, дайте им всичките си пари. След това го направете отново. Абсолютно фантастично.
Waar schaduwen sluimeren Puzzel xyq