Post by ringdegdemintvot on Mar 12, 2022 23:19:01 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Room: Mystery Word ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Room: Mystery Word IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja neribotą kristalų skaičių ▞▞▞
▞▞▞ Escape Room: Mystery Word 2022 version ▞▞▞
kodas pilnas 31 lygyje, jie man pasakė, kad jis veikė
Tai pats kvailiausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Lengvas bet kokios formos pokyčių trūkumas. Tai nuobodu ir laiko juosta. Aš pasiekiau 20 LVL mažiau nei per 3 minutes ir tai kartojasi vis tas pats. Kūrėjai turėtų gėdytis, kad jie išlygina šį negalavimą
Gera programėlė. Tačiau kartais jis nereaguoja. Bet gera patirtis man tai tarsi galvosūkis
Žaidimas nebuvo toks, kokio tikėjausi. Tos pačios durys su kažkokiu nešvankiu įkalčiu jas atidaryti buvo labai erzina. Mįslės buvo visiškai nevykusios. Maniau, kad tai bus sudėtinga, privers susimąstyti. Dievas žino, kodėl aš net 10 lygių laukiau, kad man tai būtų prasminga. Tas vienos žvaigždutės įvertinimas žaidimui taip pat per daug.
tiek daug įkalčių yra pernelyg neaiški. visas žaidimas sukurtas tam, kad galėtumėte žiūrėti skelbimus arba išleisti pinigus, kad gautumėte užuominų, nes atsakymas dažnai turi mažai ką bendro su įkalčiais
Jei nemėgstate mįslių, šis žaidimas ne jums. Mane vis labiau erzina žaidimas. Kai kurie lygiai buvo tinkami, nes jie buvo labiau pagrįsti logika. Be to, kuo daugiau žaidžiau, tuo daugiau skelbimų turėjau žiūrėti. Buvo rodoma po kiekvieno lygio, bet tai buvo ta pati reklama vėl ir vėl.
Tai šiek tiek sunku, bet tai yra įdomus žaidimas, jei žaidimas man sunkus, tai smagiau ir manau, kad jų pateikiamos užuominos yra labai šaunios
Man per sunku, esu 41 lygyje ir šalinu, atsiprašau, geros dienos😭💔👋👋💝
Tai nėra pabėgimo kambario žaidimas. Tai žodžių / paveikslėlių dėlionė. Viskas gerai. Kai kurios užuominos buvo per daug supaprastintos, o kitos turėjo didelių gramatikos problemų arba kitaip tiesiog NETURI prasmės. Vis dėlto iš esmės buvo neribotos užuominos, jei neprieštaraujate žiūrėti daug skelbimų. Jie džiaugėsi atsiliepimais apie galvosūkius, todėl, jei jie buvo blogi galvosūkiai, galite paaiškinti, kodėl. Tai nebuvo geriausias visų laikų žaidimas, bet tai buvo puikus laiko žudikas, kai turėjau laukti dalykų.
aš tikrai nemėgstu šio žaidimo.. Yra per daug skelbimų. Spėkite, ko aš negaliu praleisti skelbimų, o ten buvo trisdešimties minučių reklama! TIKRAI??? Blogiausia programėlė nešvaistykite jai laiko, ji taip pat eikvoja jūsų atmintį! 😢 Redaguoti: Visai ne tai, ko tikėjausi, man prireikė trylikos lygių, kad galėčiau pajusti jausmą, o ne žiūrėti labiausiai erzinančius vijoklius!
Reklama buvo labai mažai susijusi su žaidimu. Jei jis būtų panašus į reklamą, galbūt būčiau jį kūręs ilgiau nei 10 minučių
Gerai, iš ekrano kopijų atrodo, kad žaidime atliekate įvairius veiksmus, kai kiekvieną kartą tai tik 1 dalykas (esate kambaryje, yra slaptažodis, turite jį atrakinti kažkuo kambaryje). Man tinka tokie žaidimai, jei jie yra gerai pagaminti. Maniau, kad esu tas, kuris negali pakankamai gerai galvoti, jei atsakymas buvo keistas; bet matant komentarus, tai buvo atsakymai, kurie buvo toli. Daug kartų įvedžiau pilka (🇨🇦 & 🇬🇧) 1 lygiu, kai atsakymas buvo pilkas (🇺🇲 parašyta). 😑
Daugelis įkalčių neturi jokios prasmės, per daug reklamų net mobiliesiems žaidimams, absoliučiai baterijos žudikui, be jokios priežasties, išskyrus prastą optimizavimą. Tai gerai, kaip gaišti laiką, bet apskritai tai netvarka. Nustokite siųsti nepageidaujamus skelbimus po kiekvieno lygio ir pradėkite suprasti įkalčius. Akivaizdu, kad jūs visa tai darote norėdami priversti mus išleisti pinigus, bet aš to nedarysiu dėl šios niekšiškos taktikos.
jo meh geriausiu atveju. kai kurios mįslės neturi prasmės. ji labai pasikartoja
Šis žaidimas būtų puikus, jei jis būtų prasmingesnis. Manau, kad tai tik priemonė skelbimams žiūrėti ir nieko daugiau. Pusė atsakymų neturi prasmės net ir turint užuominų. Dažnai pasitaiko rašybos klaidų. Turite būti minučių skaitytojas, kad gautumėte kai kuriuos iš jų. Manau, kad turiu ieškoti daugelio jų aprašymo, nes jie tokie neaiškūs.
Nėra labai geras. Perjungia mįsles, vaikų anekdotų stebėjimą ir įspūdį, kaip slaptažodžio užuominas, kurias reikia įvesti kiekvieno kambario kodų skydelyje. Maždaug 20 lygiu kas 1–2 kambarius jis pradeda apmėtyti nepraleidžiamais skelbimais. Mano didžiausia problema yra ta, kad tai nėra pabėgimo kambariai, tačiau žaidimas taip pavadintas. Nerekomenduočiau.
Malonus būdas praleisti laiką laukiant bet ko. Klausimai kartais yra šiek tiek sudėtingi, bet verčia susimąstyti.🙂
Šį žaidimą žaisti per lengva. Jei esame įstrigę, turime supratimą, bet turime paruošti užuominos kursą (pinigus). Tačiau jie taip pat paruošė užuominą, kuri bus ant žemės, stalo viduje arba kartais ant antklodės. Tiesiog turime naudotis savo protu. Ir nuostabus dalykas! jame yra tiek daug lygių. Šis žaidimas tikrai nuostabus, jis padeda pagyvinti jūsų mintis naujomis žiniomis. Tai tam tikras būdas įgyti žinių žaidžiant. taip pat padės praturtinti savo mintis žiniomis Man labai patinka šis žaidimas ir rekomenduoju jį įsidiegti ir jums.😏
Šis žaidimas suteikia jums mįslių ir pusė jų neturi jokios prasmės. Manau, kad šios programos tikslas yra priversti jus žiūrėti skelbimus, kad galėtumėte įveikti daugybę mįslių. Štai tik mįslės pavyzdys. esate kambaryje, o jūsų vienintelis patarimas yra skrybėlė nuo saulės. Atsakymas į kodą yra „kas“. Daug daugiau, iš kur tai atėjo, neturi jokios prasmės.
Clickbait, kai pamatai priedą internete, jis atrodo puikiai, bet kai jį įdiegiate, jis visiškai nepanašus į skelbimą
Klaidinantis skelbimas, įdiegtas, nes jis atrodė šauniai iš skelbimo, su šiek tiek sąveikos / istorijos, bet jūs tiesiog turite atspėti žodį kiekviename lygyje... Nuobodu! Jau nekalbant apie skelbimus po lygių.
Nelabai panašus į pabėgimo kambario žaidimą. Tiesiog atspėk žodį palikti. Be to, nėra jokio galvosūkio sprendimo.
Būtų geresnis žaidimas, jei nesikartotų tie patys galvosūkiai. Nelabai sudėtinga.
Tai daugiau mįslių nei pabėgimo kambarys ir jie neduoda labai naudingų užuominų apie tai, kas yra žodis, todėl jis tampa šiek tiek nuobodus ir erzina.
Puikiai tinka mokantis rašybos, be to, smegenys sumuša 😜 Žaidžiu tai su savo anūkais, mums labai smagu, bet tuo pat metu vaikai mokosi žaisdami. Mėgstu šį žaidimą, jis nėra stulbinantis 💕 Tiesiog žaidimas, kurį galite žaisti vienas. Man labiau patinka žaisti su anūkais.gerai padaryta 👌
Manau, kad šis žaidimas žaidėjui suteikė galimybę pasinaudoti protu, siekiant įveikti problemą. Šis žaidimas žaidėjui taip pat suteikė naujų idėjų, kaip išspręsti problemą, o šis žaidimas yra smagus.
Žaidimas nėra toks įdomus, kaip atrodo iš vaizdo įrašų.Maniau, kad tai būtų žodžių naudojimas pabėgimui ir judėjimas žaidime, kurie skamba smagiai, bet tai tik dar vienas žodžių atspėjimo žaidimas su triuku. Mane tai labai apmaudu.
Labai priklausomas! Ne per daug skelbimų ir labiausiai... Man patinka galvosūkiai. Turėjau problemų dėl HOLIVUDO. Tačiau yra VIENAS dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį – DAUGIAU DĖLĖS! Man patinka šis žaidimas! 5 žvaigždutės!
Įdiegė tai dėl skelbimo ir buvo visiškai nusivylęs tuo, kas iš tikrųjų yra žaidimas
Nustokite manęs klausti, ar noriu naudoti nemokamą užuominą kas 5 sekundes!! Taip erzina. Galiu net pabandyti galvoti apie užuominą, nes tai pasirodo. Jei reikės patarimo, paprašysiu. Dėl to pašalinama!
Žaidimas beprasmis. jokio pabėgimo elemento, tik baisios mįslės su dar blogesniais įkalčiais. Tiesą sakant, aš nesuprantu, kaip šis žaidimas yra sėkmingas.Ne pabėgimo kambarys, o labai prastas mįslių žaidimas. vengti
Priešingai nei aprašyta „Inovatyvus“. Atsisiųsta, nes atrodė, kad tai bus šaunus įkalčių paieškos ir mįslių atsakymų derinys, norint iššifruoti rakto kodą, tačiau iš tikrųjų nereikia ieškoti, o pusė „įkalčių“ yra tiesiog mįslės ant popieriaus lapo ant grindų. Labai apmaudu, kai iš pabėgimo kambario žaidimo tikitės interaktyvesnės patirties.
Tiek daug šių lygių – dažniausiai – VISIEKIAI NETURI PRASMĖS!! Tai ne tik tai, kad jie gudriai meta iššūkį, kai turite sukčiauti, kad gautumėte atsakymą. Tai kad jie yra visiškai nesąmoningi!! Nekenčiu!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1×0 1=? tai lygu 1, o ne trisdešimt.. labai varginantis, nes šis žaidimas sukelia priklausomybę, bet pusė klausimų visiškai neturi prasmės ir begalė reklamų
Pabėgimo kambaryje man patinka tai, kad žaidime yra atsakymo raktas. Ir aš naudoju tai savo pranašumui skristi per šiuos lygius. Aš jau esu 220/300 lygyje. Taigi aš dėkoju žmogui už atsakymą į pabėgimo kambarį, aš tai labai vertinu.😈😈😈
Puiku, bet būtų geriau, jei jis turėtų siužetą... Kaip misijos,,, siužetinė linija,, ir tt... Taip būtų daug įdomiau... Vis dėlto tai geras žaidimas ir tu tikrai reikia ilgai galvoti, nebent, žinoma, turite šiek tiek duomenų ir pinigų...!
Šis žaidimas nebuvo panašus į skelbimą, kurį sekiau, kad jį gaučiau. Dėlionės skirtos kūdikiams arba sutrikusio vystymosi kūdikiams. Laiko švaistymas. Tai prastas pasiteisinimas žaidimui, kuris yra ne kas kita, kaip priemonė reklamuoti ne mažiau prastus žaidimus.
Ne tai, ką reklamuoja reklama, kaip kitas žodžių žaidimas. Aš jau įveikiau pirmuosius lygius ir nepastebėjau lazdos figūrėlės
Jokio mokymo, kuris padėtų pradėti žaidimą, neįsivaizdavau, kaip rasti įkalčių. Lygiai moka labai mažai, o užuominos kainuoja daug, palyginti. Man labai patiko šis žaidimas, bet lygį pasiekiau prieš 355 mėnesius. Šiuo metu 356 lygio nėra, tik rašo „greitai“. Kaip sakiau, prieš kelis mėnesius pasiekiau viršūnę. Ar tikrai ateina nauji lygiai, ar turėčiau tiesiog pašalinti ir rasti ką nors kita?
Turret Fusion Idle Clicker Hygge wnkq
kai kurie galvosūkiai buvo geri, bet daugelis ne. daugelis blogų galvosūkių davė užuominų, kurių negalima susieti su atsakymu, išskyrus vietinį krekingą, kuris tiesiog stebėjo fantaziją. Baigiau googlinti daugelį atsakymų ir pagalvojau: „Eh, tai šiek tiek pertempta“, bet kai pasiekiau tašką, kai „Google“ ieškojau atsakymo ir pagalvojau: „Kaip tai turi ką nors bendro su tuo? Pašalinau.
šis žaidimas yra labai smagus! bet tai iššūkis jūsų smegenims! ir tai taip pat sudėtinga! ir man patinka spręsti mįsles ir galvosūkius! plius užuominos, bombos, „lightbolb“ yra labai naudingi žaidime! ir tai atsipalaidavimo žaidimas! be to, tai labai geras žaidimas laikui žudyti! ir bet kurio kambario fonas atrodo gana tvarkingai! ir žaidimas puikiai suderintas! ir gerai padarėte šį sudėtingą žaidimą! ir jo akmenys! Tikiuosi, kad sukursite daugiau tokių sudėtingų žaidimų! Man patinka kelti iššūkius savo smegenims šiuose žaidimuose!😎😋😍
Galiu galvoti tik apie tai, kad kūrėjai nekalba angliškai kaip gimtąja kalba. Prieš pašalindamas, pateikiau tikrai keistus 89 lygio atsakymus. Kaip „suderėja“ du žmogeliukai, vienas dėvintis kepurę ir laikantis medžio lazdą, o du įkalčiai yra „baras“ ir „nauda“? Mėgstu paslaptingus žodžius, bet negaliu sukurti net pačios neaiškiausios sąsajos tarp daugelio paveikslėlių ir atsakymų šiame žaidime. Kiekvienas lygis yra to paties formato. Tai šiek tiek tingus imo, o ne reklamuojamas taškas ir spustelėkite.
Man patiko žaisti šį lengvą žaidimą. Jis niekada nevargina jūsų dėl pinigų ir nevargina begalės skelbimų. Tai destresser, kuris yra geras smagumas.
Tai tas pats užuomina ir žodis, kaip matote paveikslėlį ir parašykite, kas tai yra. tai nėra pabėgimo žaidimas, kaip tikėjausi, neįdiegti blogai